Nyheter

BGFIX Håller öppet hela sommaren!

9 juli, 2019

Sommaren 2019 håller BGFIX öppet som vanligt under hela semesterperioden. Dagligen åker våra bilar ut med montörer, stängsel, grindar och skyltar till byggarbetsplatserna och skolorna. Vi är inte de enda som håller igång under sommaren! Nya projekt går igång, befintliga projekt behöver utöka området och därmed behöver mer byggstängsel och skyltar; skolorna måste ha stängsel och grindar uppsatt innan skolstarten i augusti, så ja, vi har en del för oss!  

Read More

Topics: Nyheter

Stölderna på Svenska byggarbetsplatser ökar lavinartat!

12 juni, 2019

Enligt nya rapporter från SCB, SVD och byggindustrin så har stölderna ökat lavinartat de senaste åren. Mellan 2015-2018 ökade stölderna med 76 %. Och det fortsätter att öka. Att stoppa tjuven som vill/ska in är svårt. Men statistik visar att många stölder sker där det inte finns något skalskydd eller har slarvat med att stänga igen ordentligt efter sig. Ofta så har byggstängslet skruvats isär för att något ska uträttas just där, sedan sätts det inte ihop igen.

Read More

Topics: Nyheter

Produktnyhet! Gula grindar

3 maj, 2019

Utvecklingen fortsätter på BGFIX för 20:e året! I över 20 år har vi levererat stängsel och avspärrningsprodukter runt om i landet. Med ständig produktutveckling och förbättring i fokus så har vi massor av nyheter varje år. Allt från små justeringar och detaljer, till helt nya produkter för att täcka det behovet som uppstår.

Read More

Topics: Nyheter

Nyhet! ByggEl

14 februari, 2019

Efter påtryckningar från flera av våra större kunder, breddar vi vårt sortiment! "Byggbranschen behöver bättre service" citat platschef NCC!  Omgående leverans är ett av BGFIX ledord! BGFIX har levererat avspärrningsmaterial till byggsektorn i över 20 år. Under den perioden så har ledtiderna kortats ner avsevärt! Utifrån det så har BGFIX ökat på sina lager, breddat sortimentet och utökat vår geografiska utbredning.

Read More

Topics: Nyheter

Vilket byggstaket ska man välja?

18 juli, 2018

Vad har Förbifart Stockholm, Karlatornet och en tillbyggnad på en liten skola i Skåne gemensamt? Låt oss ge er en ledtråd - det har med byggandet att göra! Alla tre är byggarbetsplatser och behöver någon form av avspärrning. I följande blogg berättar BGFIX experterna vilken avspärrning passar bäst för ert projekt tillsammans med fördelarna och nackdelarna av samtliga avspärrningar.

Read More

Topics: Nyheter

#BGFIXED på en fredag eftermiddag

6 april, 2018

  Här ser ni projektet Koppången i Norra Djurgårdsstaden växa fram. Koppången kommer bestå av 130 hyresrättslägenheter med lokaler i bottenplan. Uthyrningen planeras starta under 2019. Läs mer på einarmattsson.se #einarmattsson #einarmattssonab #norradjurgårdsstaden #koppången #hyresrätt #nyproduktion Ett inlägg delat av EinarMattssonAB (@einarmattssonab) 4 Apr 2018 kl. 6:00 PDT

Read More

Topics: Nyheter

TA Balk nyhet!

3 april, 2018

Nyhet i BGFIX sortiment! En gul TA balk har smugit in i vårt utbud till byggarbetsplatser. Men det dröjde inte länge innan vi upptäckte den för den stickar ut från mängden genom att vara gul!

Read More

Topics: Nyheter

Tack & Adjö 2017!

10 januari, 2018

 

Read More

Topics: Nyheter

BGFIX starter i Danmark og hilser en ny dansk medarbejder velkommen!

6 december, 2017

Efter 19 år på bagen i Sverige og med konstant kontiuerlig stigende omsætning i Sverige er det nu tid til at tage det næste skridt. Danmark har længe været i BGFIX sigte og har fået meget positive resultater af de markedsundersøgelser der er blevet foretaget. BGFIX Danmark starter hermed med lager i Glostrup og tilbyder følgende:

Read More

Topics: Nyheter

Vi fyller år!

1 december, 2017

Den 1:a december, för 19 år sedan, sattes planen i verklighet för det stängselföretaget som kommit att bli ett hushållsnamn bland svenska fastighetsägare och byggare! I 19 år har vi levererat och monterat de snyggaste och starkaste inhägnaderna i Stockholm och även runtom i hela landet.

Read More

Topics: Nyheter

Senaste nyheter!